Super Nova ™ Medium utbildning

Super Nova ™ Mediumutbildning

Vi är inne i den gyllene tidsåldern där fler och fler börjar komma ihåg sina slumrande talanger och själens magnifika prakt. För att Academy for Inner Potential™ ska följa med i den nya tiden erbjuder vi en Mediumutbildning som är tillgänglig för alla oavsett var man bor eller hur mycket pengar man har. Vi presenterar därför Super Nova™ Mediumutbildning:photo-1500904156668-758cff89dcff

Ingen stor klumpsumma

Du betalar en avgift (för 3 månader i taget) när du startar vår trygga on-line mediumgrupp (”Röda tråden”™). Här får du handledning stöttning, mediala övningar och ibland har vi träningsseanser. Vi ser att den personliga utvecklingen är viktig och vill därför finnas till hand för dig under denna spännande utveckling. Sedan betalar du i förskott per kurstillfälle som du väljer. Du kan göra många kurser on-line och en del tillfällen är det obligatoriskt att vara på plats för att vi ska kunna utvärdera dig under en seans eller medial vägledning på plats dvs hur du tar emot en klient etc.

Din tid är viktig

Du kanske är mitt i småbarnsåren, eller har fått ett nytt jobb eller bara att livet kommer emellan. Därför ska du få lång tid på dig att staka ut din väg som medium. Vi ger dig därför en maxtid på 3 år. Dock, är det så att du kanske redan blir klar efter 1 år då du kanske besitter förkunskaper eller att just ditt andliga team är särskilt snabba. 😊

Våra krav för Academy for Inner Potential™ certifiering av dig som Medium.

Praktik varvat med teori - Du ska ha utfört 11 kursdagar on-line eller på plats varav minst 3 är på plats. Alla våra kurser innehåller olika mediala övningar med och utan andekontakt. En halvdag går utmärkt att boka för er som har svårt med att komma loss.

Praktik - Du ska ha utfört 20 sittningar med feedback-formulär för andekontakt. Du ska ha utfört 10 seanser online eller på plats med bedömning av mediumcoach.

Teori - Du ska ha läst de böcker och annat material (e-learning samt pdf) vi kommer att nämna under våra online-sessioner.

Närvaro – Mellan kurserna träffas vi i en trygg grupp online (”Röda tråden™”) varannan vecka (söndagar 18-19.30) och med möjlighet att även ses på plats. Denna är till för dig och din personliga utveckling som medium.

 Koncept från bl a Arthur Findlay College och SNU, England.

Vi vill knyta ihop all den samlade gedigna kunskap som finns. Vi är alla Ett (”One”). Vendela Cederholm och Lottie känner ni sedan tidigare förmodligen. Medium Nina Marianne, som driver Academy for Inner Potential™, är med och lär er hitta er egen kraft samt håller i Röda tråden™. Vi bjuder in duktiga gästlärare från hela Sverige och från England. Exempelvis har Moira Hawkins  från Arthur Findlay College varit hos oss i mars, och återkommer i september. I Sverige har vi också massor av enastående medium som kan lära ut inom trans, seansteknik, psychic art, psykometri, healing etc, och vi fortsätter att bjuda in dem till olika tillfällen. En varierande och nytänkande Mediumutbildning helt enkelt. Namnet Super Nova™ kanaliserades ner för detta och det kommer säkerligen fler instruktioner där! 

 Betalning

Pris per kurs - Då kommer vi till det fiffiga. Ni betalar per kurs och priserna står på hemsidan. Vi håller kontroll på hur många kurstillfällen ni bokar.

Röda Tråden: Online-gruppen med lektioner och möten varannan vecka med hemläxor mellan gångerna. - Betalas i förskott för tre månader i taget (för att undvika alltför stora administrativa kostnader): 2 900kr (inklusive moms 25%). (Om du har företag som kan dra av moms så blir alltså kostnaden: 2 175kr för 3 månader med coachning, hemläxor, 6 tillfällen on-line.)

Pris certifiering i de olika momenten. 0kr- Ingår i kursen.

Välkommen att fråga mer genom att mejla (info@akademin.net) eller ringa (076-112 09 49).

Kramar!

Medium Nina Marianne

info@akademin.net

www.akademin.net

Följ mig på FB och Instagram: mediumninamarianne  

Academy-logga-bild-426w-426h