photo-1426604966848-d7adac402bff

Om Oss

Vad är Akademin?

Academy for Inner Potential är en skola och ett center för personlig utveckling och kunskap, främst inom områden som andlighet, intuition och medialitet. Våra aktiviteter, kurser och utbildningar är avsedda att gynna det egna inre växandet. Vissa kurser syftar även till ett yrkesmässigt användande. Vår gemensamma vision är att vara till nytta och glädje för våra medmänniskor genom att sprida kunskap och andlig samhörighet samt utbilda dem som vill utvecklas personligt, andligt och medialt. Sedan starten 2007 har vi haft glädjen att följa många hundra personer ett kortare eller längre stycke på deras livsväg.

Vi Söker dig med öppet sinne

Akademin vänder sig till dig som har ett öppet sinne och intresse för andlig utveckling. Vi vill vara en mötesplats för dig som söker en djupare mening i tillvaron och vill träffa likasinnade. Hos oss kan du utvecklas för din egen skull, använda dina förmågor i ditt yrke eller kanske du på sikt vill verka som medium?

Vi erbjuder kurser, utbildningar, online kurser samt andra event och aktiviteter med hög kvalitet för ditt inre växande.

Till Kurser
photo-1444703686981-a3abbc4d4fe3
logo-283w-303h

Värderingar

Vårt förhållningssätt är att de flesta som är intresserade av andlighet och medial utveckling har något att utforska, även om alla vare sig vill eller kan utveckla mediumskap. Att utforska den andliga världen är att påbörja resan i sitt eget inre och förmodligen den mest spännande resa som du kan göra.

Vi på Akademin sällar oss inte till någon särskild religion eller trosföreställning. Vi fokuserar på den mediala utvecklingen och uppmuntrar våra kursdeltagare och elever att finna sin egen livsåskådning.

Etiska Riktlinjer

Academy For Inner Potential följer strikta Medium förbundets  etiska riktlinjer och rekommendationer. För mer info hänvisar vi till deras hemsida.

Till Mediumförbundet
cropped-mediumforbundet-1024x389-1

Kontakta oss

Tack så mycket! Vi hör av oss inom kort.