KURSER och AKTIVITETER

 På Akademin kan du gå en eller flera kurser för din egen skull eller  som start på vår mediumutbildning. Vårt förhållningssätt är att de flesta  som är intresserade av andlighet och medial utveckling har något att utforska, även om alla vare sig vill eller kan utveckla mediumskap. Att utforska den andliga världen är att påbörja resa i sitt eget inre, och förmodligen den mest spännande resa du kan göra.

 Den mediala utvecklingen kan liknas vid att bygga ett hus, man börjar med grunden. Därefter bygger man huset i olika våningar med flera rum på varje våning. Vi har valt ett fyrvåningshus som metafor. Vi börjar med en introduktionskurs på fyra dagar som själva grunden. Sedan har vi våningarna A-D. Våning A-C har vardera tre rum. Våning D är vinden och ett enda stort rum.

 

Kurser

GRATISKURS online för dig som är intresserad av andlighet och medialitet. Öppna dina sinnen hämta gratis här>>

INTRODUKTIONSKURS  I MEDIAL UTVECKLING – Grunden. Fyra spännande dagar för att upptäcka din mediala förmåga. Vi får lite baskunskap om medialitet och övar på olika teman.

UTVECKLINGSCIRKLAR Våra utvecklingscirklar fokuserar helt på att upptäcka och utforska din mediala förmåga och omfattar 6 vardagskvällar under en termin. Cirkel 1 för dig som är nybörjare och Cirkel 2 för dig med viss erfarenhet. Varje cirkelträff har ett särskilt tema som vi tränar på.

PROVA PÅ DIN MEDIALA FÖRMÅGA. En inspirerande eftermiddag/kväll där du får prova dina egna förmågor genom olika praktiska övningar.

A- och B kurserna kan du gå i din egen takt och blanda som du vill. Du kan välja att anmäla dig till samtliga delkurser på samma nivå under en termin eller ta en delkurs i taget. För att kunna gå dessa delkurser behöver du ha gått Introduktionskursen eller 2 terminers utvecklingscirklar.

DELKURSER PÅ A-NIVÅ  Varje delkurs omfattar tre heldagar och du kan gå dem i den ordning som passar dig. A-nivån fokuserar på praktisk träning för att utveckla din mediala förmåga.

DELKURSER PÅ B-NIVÅ 3 delkurser som vardera omfattar 3 heldagar för dig som vill fördjupa dina kunskaper och färdigheter. Du går delkurserna i den ordning som passar dig.  B-nivå innefattar praktiska övningar och viss teori.

C- och D nivåerna tillhör mediumutbildningen, kika under rubriken Utbildningar och fortbildning

AKTIVITETER

TEMAKVÄLLAR På våra temakvällar  delar en inbjuden föreläsare med sig av sina kunskaper om ett särskilt ämne. Vi får ny kunskap, gör någon övning och får tillfälle att diskutera eller dela med oss av våra egna erfarenheter kring kvällens ämne. Läs mer under fliken datum & priser

SOMMAR-OCH VINTERINSPIRATION Varje augusti ses vi på en kursgård i sommargrönskan eller ute till havs på kryssning.  Vi bjuder på seanser, meditationer och en workshop. Möjlighet att boka in en enskilt medial session med någon av våra certifierade medier finns också.  De första dagarna i januari flyr vi vintermörkret i Sverige och söker oss till spanska solkusten. Där umgås vi, mediterar, gör övningar, deltar i andliga aftnar på olika teman och gör en utflykt till en helig plats. En riktig vitaminkick på fint hotell vid havet!

EVENEMANGSKVÄLLAR. En kväll där vi samlas kring en seans på olika teman som en av oss som driver Akademin håller.

 

Läs mer i vår utbildningsplan som du beställer via info@akademin.net

På denna sida hittar du aktuella datum och anmälningslänkar