Himmelska änglar

Känner du ofta ett behov av att veta vad som ska hända, när det ska hända och hur? Och när du inte får veta det så blir du stressad, frustreradänglatak  och kanske tappar du även tron på att det finns en högre kraft som vakar över dig och som vägleder dig steg för steg igenom livet. Om du svarat ja, är du i gott sällskap med många andra. Det är tydligt att vårt ego-jag har ett mer eller mindre stort behov av att vara i kontroll.

Som tur är omges vi av ljusvarelser vilkas enda jobb är att vaka över oss och att hjälpa oss med allt från att hitta den rätta karriären till att lyfta vårt humör när vi känner oss frustrerade och låga. Dessa högfrekventa ljusvarelser kallar vi änglar. För det mesta kan vi inte se eller höra dem eftersom de vibrerar på en frekvens som är bortanför vad vi normalt kan se och höra med våra fysiska sinnen. En del människor har en naturlig fallenhet för att kunna komma i kontakt med änglar och andra kan träna upp sin förmåga, höja sin egen vibration och på så sätt tona in sig på änglarnas våglängd.

Om du vill komma i kontakt med dina änglar tänk på dem, läs om dem och tala med dem (de hör dig även om du inte hör dem). Att hålla en intention om en klarare kontakt hjälper dig att tona in dig på deras våglängd men ha realistiska förväntningar på responsen. De flesta människor hör inte en röst eller ser en bevingad varelse. Änglar kommer ofta igenom telepatiskt så du behöver lära dig känna skillnaden mellan dina egna tankar och budskap. De kan även gå genom våra känslor och påverka hur vi känner oss. Vi kan alltid be dem om hjälp med att lyfta vår energi när vi känner oss negativa, upprörda eller ledsna.

Vi lever i tider av snabba skiften då fler och fler människor öppnar sina clairvoyanta kanaler. De kan då börja se änglarnas ljus som ljusbollar eller strimmor av ljus men vanligast är kanske att känna deras närvaro eller att ha en inre vetskap om att de är här. Hur vi än känner av änglarna kan vi utveckla vår förmåga till klar och tydlig kommunikation genom att följa några viktiga grundprinciper och träna oss på att tysta vårt ego-jag för att i stället tona in oss på vår högre kraft och på våra änglar.

En viktig sak som vi behöver göra är att verkligen lämna över vad det än är som vi brottas med. Att släppa taget om det och att träna oss på att ha tillit till att alla detaljer blir omhändertagna. Vårt ego-jag älskar att vara i framtiden eller i ett dammigt förflutet som för länge sedan är förbi. När du oroar dig, är rädd, bitter eller har ångest vet du att du är i kontakt med ditt ego-jag. Änglarna vill lära oss vikten av att leva i nuet eftersom det i sanning är det enda vi har. Det är också en av de stora livslärdomarna för de flesta av oss eftersom det oftast inte kommer naturligt.   När vi tar kontakt med änglarna för att få hjälp med något behöver vi koppla loss oss från resultatet: lyssna på vägledningen och lägga märke till tecken som dyker upp i vår väg. Gör vad du kan i nuet genom konkreta handlingar. För mig personligen har detta kanske varit det allra svåraste.  Jag brukade pressa mig själv till att skapa ett visst resultat och när “universum” inte gav mig den återkopplingen som jag ville blev jag vansinnigt frustrerad. Jag ville manifestera det jag ville, dvs. vad mitt ego-jag ville, och fick jag inte det så kämpade jag ännu hårdare till jag brände ut mig. Hård var läxan om tillit men ack så nyttig och värdefull. Jag lärde mig att ”att göra sitt bästa” är tillräckligt bra. Att lägga märke till och lyssna på vägledningen jag fick och att släppa taget så att änglarna kunde göra sitt jobb. Ibland är våra drömmar som små frön vi stoppar i jorden. De behöver tid, tålamod, lite näring och en stor dos tillit.

Änglar är egobefriade varelser och de är inte kapabla till negativa tankar. Genom att hålla dina egna tankar positiva och lösningsorienterade lyfter du din energi och blir mer i samklang med änglarnas. Ge inte mer tid och energi till det du inte vill ska ske då allt i din verklighet är en återspegling av det du håller inom dig. Änglarna påminner oss ständigt om att släppa vårt behov av kontroll, vara positiva, att fokusera på våra drömmar och mål samt att agera när vi blir vägledda till det. Änglarna arbetar bakom kulisserna för att alla pusselbitar ska falla på plats vid den allra bästa tidpunkten för alla involverade. Andas, slappna av och ha tillit. Allt sker när det ska ske med hjälp av himmelens änglar.

Branka Okeijn, Angel Therapist®

Lämna kommentar

Fält märkta med asterisk (*) är obligatoriska.


*